Autor: Tõnu Tramm • 6. mai 2024

Videoettekanne: mis mõjutab logistikasektorit lähitulevikus kõige enam?

Kliimaministeeriumi transpordi ja liikuvuse asekantsler Sander Salmu viimasel Logistika Aastakonverentsil.
Foto: Raul Mee
Kliimaministeeriumi transpordi ja liikuvuse asekantsler Sander Salmu võttis viimasel Logistika Aastakonverentsil kokku uue ministeeriumi peamised tegevussuunad ja summad, mida meie transporditaristutesse lähiaastatel investeeritakse.

Salmu tunnistas, et selle kümnendi fookus on peamiselt suunatud Raul Balticale ja raudteetaristu parandamisele ning maanteetaristu arendamine on pisut teisejärgulisem. „Midagi pole parata, raskel ajal tuleb teha raskeid valikuid ning oleme võtnud seisukoha, et lähiaastatel investeerime peamiselt meie maanteede korrashoidu, uute teede ehitamine jääb aega, mil põhiinvesteeringud raudteedesse on tehtud.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077