Autor: Tõnu Tramm • 2. veebruar 2024

Videodebatt: kas laokinnisvara rentida või omada?

Omniva ja ACE Logistics on viimastel aastatel Baltimaades jõuliselt oma tegevust laiendanud. Omniva ehitab Kaunasesse uut sorteerimiskeskust, ACE Logistics Group avas mullu Riias uue terminali, tänavu valmib terminal Leedus. Kui Riias laienes ACE rendipinnal, siis Leetu rajavad mõlemad ettevõtted uued hooned ise täiesti nullist. Millest sellised otsused?
Lumi Capitali partner Raiko Uri, Omniva operatsioonide ja logistika juht Evert Rööpson ja ACE Logistics Groupi tegevjuht Andres Matkur konverentsi arutelul.
Foto: Raul Mee

Millised on laokinnisvaraga seotud olulisemad trendid ettevõtete hinnangul. Kas kinnisvara tasub osta ja omada või hoopis rentida? Kuidas see Baltikumi vaates riigiti erineb? Millist eeltööd tuleb teha enne lõpliku otsuseni jõudmist ja millised on peamised arvutuskäiku mõjutavad tegurid?

Selle üle arutlesid viimasel Laoseisu konverentsil Lumi Capitali partner Raiko Uri, Omniva operatsioonide ja logistika juht Evert Rööpson ja ACE Logistics Groupi tegevjuht Andres Matkur.

Laoseis 2024 konverentsi kõik ettekanded nüüd videotena Logistikauudiste tellijatele saadaval SIIN!

Konverents Laoseis 2024 toimub 16. aprillil 2024! Täpne programm avalikustatakse lähiajal, kuid registreerimine on juba alanud. Pane end kirja SIIN, sest nagu tavaliselt: mida varem registreerid, seda soodsam!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077