Autor: Keijo Kaasik • 12. aprill 2023

Automüüja: automaksul peab olema iva

Plaanitaval automaksul on mõte siis, kui anname arutelu käigus koalitsioonilepingusse kirjutatud lihtlausele sisu ega lähene teemale ühekülgselt, kirjutab Veho ASi tegevjuht ja juhatuse liige Keijo Kaasik.
Veho ASi tegevjuht ja juhatuse liige Keijo Kaasik.
Foto: Erakogu

Automaks kajastub koalitsioonileppes ühe lihtlausena – „kehtestame automaksu 1. juulist 2024“. Enamikus Euroopa riikides on automaks ammuilma olemas. Samamoodi tõsi on, et enne valimisi sellest keegi ei rääkinud, seda polnud valimisprogrammides ega debattides. Lisaks – kaudne automaks on meil ju olemas aktsiiside, raskeveokimaksu ja teekasutustasu kaudu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077