Arvamused
Ainult tellijale

Digitaalne logistika aitab kriisist kiiremini väljuda

Kui TalTechi logistikainstituudi programmijuht Jelizaveta Janno on toonud esile kogenud töötajate olulisuse kriisiaja logistikas, siis Speysi peadirektori asetäitja Aleksander Gansen leiab, et digitaliseeritud logistikalahendused annavad ettevõtetele kindla eelise kriisist kiirel väljumisel.

Aleksander Gansen.  Foto: LIIS TREIMANN

Maailm pärast koroonat ei ole enam endine. Viirus on näidanud, et tootjad vajavad senisest vastupidavamaid tarneahelaid. Näiteks nägi tohutu komponentide võrgustikuga Apple veebruaris oma tootmise seiskumist Hiinas. Märtsiks oli Apple‘i kiipide ja trükiplaatide tootmine peatunud ka Malaisias ning tarned jäid seisma ka Lõuna-Koreas ja Euroopas.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150