Tõnu Tramm • 24 aprill 2020
Uudised
Ainult tellijale

Kriisiaja logistikat robotiga ei juhi

„Kui siiani on räägitud inimfaktori taandumisest ning automaatsete lahenduste revolutsioonist logistikas, siis täna keset kriisi on selgelt näha, et inimese roll tarneahelates suureneb taas jõudsalt,“ nendib TalTechi logistikainstituudi magistriõppe programmijuht Jelizaveta Janno Logistikauudistele antud intervjuus.

Foto: heiki@heikilaan.com

„Kriisiolukorra logistika ei saa toimida ilma inimeseta. See on tõsine kontrast digitaliseerimise ja automatiseerimise trendidele tarneahelates. Õigete inimeste puudumisel on tarneahelad aeglased ning see tähendab kaotust. Võit tähendab ellujäämist terve meeskonnaga,“ tõdeb TalTechi logistikainstituudi magistriõppe programmijuht Jelizaveta Janno intervjuus Logistikauudistele.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150