Autor: Logistikauudised.ee • 31. mai 2024

Väo Äripargi kaks esimest lao- ja ärihoonet said sarikate alla

Kinnisvaraarendaja Favorte ja Eventus Ehitus pidasid Väo Äripargi esimest sarikapidu, et tähistada Plaasi 2 ja 4 ärihoonete täiskõrguse saavutamist. Favorte investeerib otse Väo liiklussõlme äärde kerkivasse äriparki 20 miljonit eurot.

Kokku kerkib äripargi 5,5-hektarilisele arendusalale lähiaastatel kuus hoonet brutopinnaga 21 300 m2. „Hoo on sisse saanud järgmine Favorte jaoks märgiline projekt. Väo Äripargi esimese etapi raames rajame korraga kaks ärihoonet, mille valmimisega lisandub piirkonda 5720 ruutmeetrit kaasaegset ja madalate kõrvalkuludega stock-officeüüripinda,“ ütles Favorte juhatuse liige Rainer Hinno.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077