Autor: Tõnu Tramm • 29. mai 2024

Parme Trans kukkus ajaloolisse kahjumisse: „transpordiäri ei ole praktiliselt kasumlik“

„Suurim konkurents transpordi- ja logistikaturul on viinud selleni, et transpordiäri ei ole praktiliselt kasumlik,“ tunnistab ajaloo suurimat, enam kui 2 miljoni euro suurust kahjumit deklareerinud OÜ Parme Trans juhatus äsja esitatud majandusaasta aruandes.
Foto: Parme Trans

Vaatamata rekordilisele müügitulule, pidi Eesti ühe suurima käibega transpordifirma Parme Trans tunnistama rekordilist kahjumit, mis moodustas 2 121 801 eurot, tunnistab ettevõtte juhatus äsja esitatud majandusaasta aruandes, mis kajastab perioodi 1.01.2022 – 30.06.2023.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077