Autor: Aivar Hundimägi • 22. mai 2024

Viru Transi tabas suur langus, alustatakse uue ärisuunaga

Transpordiettevõtte Viru Trans omanik Tõnu Läänemets.
Foto: Andras Kralla
Viru Transi omanik Tõnu Läänemets prognoosis 2023. aastaks enda ettevõttele 40% suurust käibe langust, kuid tegelik kukkumine oli mullu 64%. Transpordifirma kaotas ka märkimisväärselt kasumis.

Eelmisel aastal oli Viru Trans käive ligi 1,3 miljonit eurot ja puhaskasum 74 189 eurot, selgub ettevõtte viimasest majandusaasta aruandest. 2022. aastal olid need näitajad vastvalt 3,6 miljonit eurot ning 640 819 eurot, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077