Autor: Tõnu Tramm • 17. mai 2024

30 aastat tegutsenud Parkli HL vahetas omanikku

Äriregistri andmetel omandas Digimeerik OÜ aprilli lõpus 30 aastat sõidumeerikute ja muude veokite lisaseadmetega tegeleva ettevõtte Parkli HL. Tehinguga kaasnes ka osaluste muutus Digimeerikus endas.
Parkli HL peahoone asub Rae vallas, Peetris, Järveküla kooli vahetus läheduses.
Foto: Parkli HL

„Parkli HL omanik on juba soliidses eas härra, kes soovis sellest ärist väljuda. Koos AUTOSERT kaubamärki omava osaühinguga Ametikoolitus, otsustasime selle pakkumise vastu võtta ja loodetavasti jäid mõlemad osapooled tehinguga rahule,“ tunnistas Digimeerik OÜ juht Siim Truusalu saates „Logistikauudised eetris“.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077