Autor: Logistikauudised.ee • 21. mai 2024

Ametiühing ja autoettevõtjad sõlmisid sõitjateveo üldtöökokkuleppe muudatused

Läbirääkimistel lepiti kokku uutes töötasu alammäärades käesoleva aasta 1. oktoobrist kuni 2026. aasta lõpuni. Lisaks muudeti olulise muudatusena tööpäevasisese vaheaja tingimusi. Sotsiaalpartnerid taotlevad kollektiivleppe laiendamist kogu sõitjateveo sektorile palga ning töö- ja puhkeaja tingimuste osas.
Transpordi ametiühingu juhatuse esimees Üllar Kallas
Foto: Andras Kralla

Transpordi ametiühingu juhatuse esimehe Üllar Kallase sõnul on, arvestades bussijuhtidel lasuvat vastutust reisijate transpordil, väga tähtis, et ühistranspordis töötavad puhanud ning motiveeritud juhid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077