Autor: Tõnu Tramm • 4. aprill 2024

Veokite ja busside kontroll Euroopas muutub aina karmimaks

Euroopa liikluspolitsei võrgustiku ROADPOL 29 riigis läbi viidud operatsiooni käigus tuvastati rikkumisi igal kolmandal veokil, busside puhul on rikkumiste arv aastaga aga peaaegu kahekordistunud. Järgmine suurem kontroll toimub Euroopa teedel juba veidi enam kui kuu aja pärast ning kontrollitavate sõidukite mahtu tõstetakse iga korraga.
Portugalist pärit veoki kaalumine Belgias.
Foto: ROADPOL

Selle aasta esimene üle-euroopaline kommertsveonduse järelevalvekampaania toimus 19. kuni 25. veebruarini 2024. Kontrolli toetasid juhuslikes kohtades Euro Controle Route (ECR) maanteekontrolli asutuste meeskonnad ja Euroopa Tööameti eksperdid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077