Autor: Tõnu Tramm • 26. märts 2024

Muuga konteinerterminali omanikfirma puhaskasum kukkus üle kolme korra

HHLA TK Estonia terminal Muuga sadamas.
Foto: Andras Kralla
Saksa sadama- ja terminalioperaator Hamburger Hafen und Logistik AG (HHLA), kes omab konteinerterminali ka Muugal, teatas 2023. majandusaasta kokkuvõtet tehes enam kui kolmekordsest kasumilangusest võrreldes aasta varasema ajaga.

HHLA teatas, et käimasolev sõda Ukrainas, geopoliitilised pinged, kõrge inflatsioon ja intressimäärade tõusud koormasid eelmisel aastal majandust ning jätkasid pandeemiast taastumise pidurdamist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077