Autor: Logistikauudised.ee • 25. märts 2024

Elron valiti kõige jätkusuutlikumaks transpordiettevõtteks

Elroni rong Balti jaamas.
Foto: Andres Haabu
Eesti inimesed peavad transpordisektoris kõige jätkusuutlikumaks ettevõtteks Elronit, selgub Euroopa suurimast brändidele keskendunud kestlikkuse uuringust Sustainable Brand Index 2024.

„Reisijate transport rongiga ongi üks vähem saastavaid transpordiviise ja panustab oluliselt Eesti inimeste transpordiga seotud süsinikuheitme vähenemisse,“ ütles Elroni ohutus- ja kvaliteedijuht Natali Aosaar.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077