Autor: Logistikauudised.ee • 22. märts 2024

Bolt ja Eleport käivitasid elektriautode laadimise püsikliendiprogrammi

Bolt ja Eleport laiendasid partnerlust ja käivitasid täna püsikliendiprogrammi sõidujagamisteenuse juhtidele, kes kasutavad elektriautosid.
Foto: Bolt

Lojaalsusprogrammi raames on kõigil Bolti sõidujagamisplatvormi kasutavatel elektriautode juhtidel ja autopargi omanikel võimalus saada eelnevalt aktiveeritud Eleporti sooduskaart, millega saab soodustust suure võimsusega laadimiseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077