Autor: Logistikauudised.ee • 29. veebruar 2024

East Capital Real Estate ostis logistikapargi Tänassilmas

East Capital Real Estate (ECRE) Fond IV ostis Tallinna lähedal Tänassilmas asuva J13 logistikapargi, mis koosneb 40 000 ruutmeetrist täielikult välja üüritud logistika- ja kergetööstuspinnast ning on üks suuremaid Eestis.
<em >Tänassilmas asuv J13 logistikapark.</em>

J13 logistikapargi asukoht Tänassilmas annab logistikaettevõtetele mugava ühenduse nii Tallinna, Helsingi, Riia kui ka Poola suunal. Park koosneb kahest hoonest, mille üüritav brutopind on 40 000 ruutmeetrit. Kompleks on täielikult välja üüritud tuntud ettevõtetele, kelle hulgas on näiteks DSV Estonia AS, Havi Logistics OÜ ja Humana Sorteerimiskeskus OÜ. Kokku on pargis 10 üürnikku, kellest enamik on seal tegutsenud alates hoone kasutuselevõtust 2012. aastal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077