Autor: Äripäev • 15. veebruar 2024

Valitsus tahab müüki panna nii Operaili, Nordica, kui osa Tallinna Sadamast

Valitsus soovib kas täielikult või osaliselt erastamisele suunata kokku seitse ning likvideerida kaks riigi osalusega äriühingut, teatas rahandusministeerium.
Foto: Operail

Riigile kuuluvatest äriühingutest soovitakse võõrandamisele anda viis: AS Teede Tehnokeskus, AS Operail, AS Nordic Aviation Group, OÜ Transpordi Varahaldus ning ASis Tallinna Sadam vähendada riigi osalust kuni 51%ni. Lisaks suunatakse osalisele erastamisele Eesti Energia ASi kaks tütarettevõtet, teatas ministeerium.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077