Autor: Merle Kurvits • 19. september 2022

Vastulause: Operaili ei erastata salaja

Vara müük läbi struktureeritud enampakkumise ei ole erakordne või salapärane, vaid tavapärane protsess, kirjutab Operail Leasingu juht Merle Kurvits vastulauses ärimees Oleg Ossinovski väidetele.
Operail Leasingu juht Merle Kurvits.
Foto: Operail

Väide, et ASi Operail erastamine on salajane, on vale. Omaniku otsus väljuda Operaili mittestrateegilistest ärisuundadest läbi müügi strateegilisele või finantsinvestorile on olnud avalik info vähemalt alates 2021. aasta kevadest. Plaan on alati olnud müük strateegilisele või finantsinvestorile. Plaani minna börsile ega plaani müüa avalikul enampakkumisel ei ole kunagi olnud. Avalikkusele ei ole esitatud infot teisiti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077