Autor: Logistikauudised.ee • 4. veebruar 2024

Tallink Silja Line teeb sel suvel kaheksa erireisi Gotlandile

Tallink Silja Line avaldas ettevõtte suviste erikruiiside kava eelseisvaks kõrghooajaks, erikruiiside piletimüük avatakse 6. veebruaril 2024.
Victoria I
Foto: Tallink Silja Line

Sel suvel pakutakse reisisõpradele ja puhkajatele kokku kaheksat võimalust reisida Gotlandi saare pealinna Visbysse. Erikruiiside väljumised toimuvad juunis, juulis ja augustis algusega Tallinnast ja Helsingist ettevõtte laevaga Victoria I.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077