Autor: Logistikauudised.ee • 25. jaanuar 2024

Tallink toob suveks Tallinna–Stockholmi liinile reisilaeva Victoria I

Tallink Silja Line annab teada, et lisab reisilaeva Victoria I ajutiselt teenindama Tallinna–Stockholmi laevaliini ajavahemikul 31. mai kuni 31. august 2024. Victoria I asub liini teenindama tandemis ettevõtte reisilaevaga Baltic Queen.
Reisilaev Victoria I.
Foto: Marko Stampehl

Victoria I, mis 2023. aasta suvel naasis Eestisse ning teenindab möödunud oktoobrist ettevõtte Tallinna–Helsingi liini, pakkudes lühikesi üleöö kruiise Eesti ja Soome vahel reisijatele, siirdub ajutiselt opereerima Tallinna–Stockholmi liinile alates reedest, 31. mai 2024 õhtust ning jätkab opereerimist liinil kuni laupäevani, 31. augustini 2024. Viimane Victoria I väljumine Tallinna–Stockholmi liinil toimub algusega Stockholmist, reedel, 30. augustil, ning laev naaseb Tallinna–Helsingi liinile alates laupäevast, 31. augustist 2024.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077