Autor: Äripäev • 23. jaanuar 2024

Konkurentsiamet langetas jäätmeveo hinda 12 piirkonnas

Konkurentsiameti eelmise aasta lõpus läbi viidud hinnauuring langetas jäätmeveo lisateenuste hinda 12 Eesti piirkonnas.
Konkurentsiamet algatas ka järelevalvemenetluse Eesti Keskkonnateenuste suhtes.
Foto: Erik Prozes

Jäätmeveoettevõtjate Ragn-Sells, Ekovir ja Eesti Keskkonnateenused lisateenuse (kuni 800-liitrise konteineri käsitransport alates 11 m) hindade kaardistamine tuvastas piirkonniti ebamõistlikult kõrged hinnad.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077