Autor: Tõnu Tramm • 14. detsember 2023

Petiste fantaasial pole piire: Riia lennujaama nimel müüakse "omanikuta reisikohvreid"

Hiljuti ilmus ühes lätikeelses Facebooki grupis teade heategevuslikust müügist, mida väidetavalt korraldab Riia lennujaam. Teates öeldi, et lennujaama on kogunenud suur hulk omanikuta kohvreid, mis müüakse soovijatele ära vaid 1 euro ja 95 sendi eest. Riia lennujaama teatel on tegemist pesuehtsa pettusega, millel pole tegelikkusega mingit pistmist.
Riia lennujaama teatel ei ole neil sellist ladu, kus oleks sellisel hulgal omanikuta reiskohvreid. Lennufirmad toimetav alati ise kaotatud kohvrid omanikuni.
Foto: FB

Pazaudēta Bagaza (Kadunud pagas) nimeline grupp hakkas sel nädalal levitama teavet, et Riia lennujaam korraldab heategevusliku müügi kohvritele, mis pole pool aastata jooksul omanikku leidnud. Kohvritel on sümboolne, vaid 1 euro 95 senti ühiku kohta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077