Autor: Tõnu Tramm • 12. detsember 2023

Remo Kirss kuulutati Eesti jätkusuutlikkuse saadikuks

Kolmandat korda toimunud Balti regiooni jätkusuutlikumate ettevõtmiste auhinnakonkursile kandideeris üle 200 erineva ettevõtmise, millest läinud nädala lõpul toimunud auhinnatseremoonial tuli kolm preemiat Eestisse. Nende seas kuulutati Eesti jätkusuutlikkuse saadikuks DPD Eesti juht Remo Kirss.
Remo Kirss läinud nädala lõpus Riias auhinda vastu võtmas.
Foto: Anete Rudmieze

“Baltikumi jätkusuutlikkuse auhinna finaalüritus annab võimaluse luua kontakte, leida koos lahendusi ja teineteisest inspireeruda. Kohalikke ettevõtmisi me ju enamasti ikka teame, kuid väga põnev oli näha, mida teistes riikides tehakse. Kuna Rimile on vastutustundlik ja jätkusuutlik ettevõtlus olulised, on meil sündmuse ellukutsujana hea meel näha, kuidas Balti regioonis juba on head lahendused ja tahe nii koostööks kui positiivseteks muudatusteks,” kommenteeris ettevõtmise suurtoetaja, Rimi Eesti vastutustundliku ettevõtluse juht Katrin Bats.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077