Autor: Logistikauudised.ee • 7. detsember 2023

Enefit rajab Leetu 250 laadimisjaama koos kohaliku poeketiga

Enefit sõlmis lepingu Leedu juhtiva jaeketiga Norfa 250 avaliku laadimisjaama paigaldamiseks. Kokku luuakse 2024. aasta lõpuks kaubandusvõrgu 107 parklasse 500 uut laadimiskohta, mille võimsus jääb vahemikku 22–320 kW.
Enefiti laadimisteenus.
Foto: Enefit

„Liigume samm-sammult, et luua ühtne ja sidus laadimisvõrgustik üle kõikide koduturgude. Selle taga on soov suurendada kasutajate kindlust laadijate laialdase kättesaadavuse osas mitte ainult Eesti linnades ja maanteedel, vaid ka lähimates riikides. Seega, sõites näiteks Leetu puhkusereisile saab klient olla kindel, et auto saab laetud. Enefit Volti rohelised jaamad on tuttavaks saatjaks terve teekonna vältel,“ rääkis Enefit Volti kommertsjuht Aljona Jakovleva.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077