Autor: Logistikauudised.ee • 7. detsember 2023

Baltikumi suurim kinnisvaratehing: Rimi Balticu logistikakeskus sai uue omaniku

Eesti juhtiva kinnisvara varahaldusettevõte East Capital Real Estate IV kinnisvarafond omandas 83 miljoni euroga ICA Gruppenisse kuuluva Rimi Balticu 94 tuhande ruutmeetri suuruse logistikakeskuse ja keskkontori Riias. Tegemist on selle aasta suurima kinnisvaratehinguga Balti riikide logistikasektoris.
Eesti juhtiva kinnisvara varahaldusettevõte East Capital Real Estate IV kinnisvarafond omandas 83 miljoni euroga ICA Gruppenisse kuuluva Rimi Balticu 94 tuhande ruutmeetri suuruse logistikakeskuse ja keskkontori Riias.

Rimi on Balti riikide suurimaid jaemüüjaid ja Riias asuva kompleksi näol on tegemist ettevõtte peakontori ja peamise logistikakeskusega Baltimaades. Logistikakeskus asub ca 17 hektari suurusel maa-alal, mille suurepärane asukoht tagab väga hea ligipääsu põhimagistraalidelt. Rimi Baltic jääb edasi hoone ainurentnikuks ja on East Capital Real Estate´iga selleks sõlminud 15 aasta pikkuse rendilepingu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077