Autor: Logistikauudised.ee • 3. august 2023

Infortari rajatav Rimi uus logistikakeskus sai nurgakivi

Investeerimisettevõte Infortar rajab Rimile ligi 25 000 ruutmeetri suuruse logistikakeskuse Sauele Laagrisse, hoone sai 3.augustil nurgakivi.
Rimi uue logistikakeskuse ehitus.
Foto: Arbo Rae

"Kinnisvara valdkond pakub täna võimalusi ja kasvuruumi, soovime oma kinnisvaraportfelli oluliselt laiendada ning viia see samasse suurusjärku meie laevanduse ja energeetika investeeringutega. Rimi logistikakeskuse arendus on meie jaoks sel teel oluline ja rahvusvahelise suurkontserni usaldust kinnitav projekt,“ märkis Infortari juhatuse esimees Ain Hanschmidt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077