Autorid: Indrek Lepik, Stiine Reintam • 25. aprill 2023

Tallinki äri kosub. Seisvaid laevu pole ja tulemused on tõusnud 2018. aasta tasemele

Pandeemia läks üle ja aastal 2022 on Tallink jõudnud 2018. aasta tasemele, rääkis investeerimisettevõtte Infortar juht Ain Hanschmidt Äripäeva raadios. Ühtlasi on kõik Tallinki laevad praegu hõivatud.
Ain Hanschmidt
Foto: Raul Mee

„Äri tegemine ei ole kunagi kindel. Sellist asja me ette ei näinud,et näiteks aastal 2020 või 2021, kui tuli pandeemia, siis järsku poliitiliste otsustega valitsused panid kõik laevad seisma,“ rääkis Hanschmidt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077