Autor: Pille Ivask • 4. detsember 2023

Tuhanded autod said sõidukeelu

Tuhanded CNG-l ehk surugaasil vuravad autod ei tohi alates 1. detsembrist enam teedel sõita.
Eestisse on registreeritud kokku 6000 CNG-autot.
Foto: Andras Kralla

Nimelt kukkus 30. novembril tähtaeg, kus CNG-autod pidid läbima tehnilise kontrolli. Kes ei läbinud, see autoga enam sõita ei või. Transpordiameti andmeil lõppes kontrolli kehtivus 3585 sõidukil. Kokku on Eestis 6000 CNG-autot, kirjutab Äripäev.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077