Autor: Logistikauudised.ee • 29. september 2023

Eestisse toodud vesinikubuss läks katki, testisõidud Tartus jäävad ära

Seoses vesinikubussi varuosa (õhukompressori) tarne hilinemisega jäävad 29.-30. septembriks Tartusse planeeritud vesinikubussi testsõidud ära, teatas Tartu linnavalitsus.
Vesinikubussi testisõidud Tartus jäävad ära, Tallinnas toimuvad need 2.-6. oktoobrini.
Foto: Tartu LV

Tartusse kavandatud vesinikubussi tutvustus on osa suuremast turneest Poolas, Leedus, Lätis ja Eestis. Tartusse kavandatud testsõite edasi ei lükata, põhjusel, et järgmisena Tallinnasse kavandatud sõidud saaksid toimuda plaanipäraselt 2.-6. oktoobrini.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077