Autor: Logistikauudised.ee • 8. august 2023

My Stari kapten hakkab juhtima TS Shippingut

Multifunktsionaalse laevaga Botnica Eesti riigile jäämurdeteenust ning avamere eritöid teostava ASi Tallinna Sadam tütarettevõtte OÜ TS Shipping nõukogu otsustas nimetada uueks juhatuse esimeheks praegune My Stari kapten Vahur Ausmees, volituste tähtajaga viis aastat alates 4. septembrist 2023.
Aastatel 2012-2021 töötas Ausmees Tallink Grupi personali- ja arendusdirektorina.
Foto: Meeli Küttim

Vahur Ausmees on omandanud merenduse ja laevajuhtimise erialase hariduse Peterburi Mereakadeemias 1993. aastal ja töötanud kaptenina erinevatel Estline’i ja Tallinki laevadel nii Soome kui Rootsi liinidel. Aastatel 2012-2021 töötas Ausmees Tallink Grupi personali- ja arendusdirektorina. Alates 2020. aastast on ta Eesti Laevaomanike Liidu juhatuse esimees.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077