Autor: Logistikauudised.ee • 8. august 2023

Algavad Tapa–Kaarepere lõigu raudteetööd

AS Eesti Raudtee sõlmis töövõtulepingu Tapa–Kaarepere lõigu raudtee kapitaalremonditööde ja kõverate õgvenduste ehituseks. Töövõtu partner on OÜ GoTrack ja lepinguline maksumus on 16,7 miljonit eurot. Töid rahastatakse Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondist.
Tapa raudteejaam.
Foto: Raul Mee

„Lepingu raames teostatakse rööbastee õgvendusi 14 km ulatuses, mille peamine eesmärk on raudtee geomeetria viimine vastavusse kiirusega 160 km/h. Samuti asendatakse jaamades tööde käigus peatee pöörangud, mis aitavad seoses suurenevate kiirustega tagada sujuva ja ohutu rongiliikluse,“ kommenteeris Eesti Raudtee ehitusteenistuse juht Riho Vjatkin.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077