Autor: Logistikauudised.ee • 5. juuli 2023

HHLA TK Estonia paigaldas kahe laohoone katusele päikesepaneelid

HHLA TK Estonia paigaldas sel kevadel Muuga sadamas kahe laohoone katusele päikesepaneelid, mille toodanguga on päikeselistel kuudel võimalik katta märkimisväärne osa üldkaupade terminali elektrivajadusest.
HHLA TK Estonia ladu Muuga sadamas.
Foto: HHLA TK Estonia

"Märtsis tööle hakanud päikesepargi tootlikkus on ligi 240 kWp ning prognooside kohaselt suudame ise toota aastas ca 240 megavatt-tundi rohelist elektrit," lausus projektijuht Arvi Lugenberg.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077