Autor: Logistikauudised.ee • 3. märts 2023

Reisijate arv Tallinna lennujaamas on jõudnud koroonaeelsele tasemele

Veebruaris teenindati Tallinna lennujaamas 190 236 reisijat, mida on 49% rohkem võrreldes eelmise aasta veebruariga.
Tallinna lennujaama terminal.
Foto: Jarek Jõepera

Vaatamata keerulisele majandusolukorrale on nõudlus püsinud jätkuvalt tugev ning reisijate arv jõudis 97% tasemele 2019. aasta sama perioodiga võrreldes. Reisijate arvu mõjutas positiivselt ka veebruari koolivaheaeg.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077