Autor: Logistikauudised.ee • 17. jaanuar 2023

Esimene Eesti Gaasi Ameerikast tellitud LNG-laev jõudis Klaipedasse

Eesti Gaasi tellimusel toimetas Equinori gaasitanker Isabella 17. jaanuaril Leedu Klaipeda sadamasse selle aasta esimese laevatäie Ameerika Ühendriikide päritolu veeldatud maagaasi (LNG). Järgmine laev tuuakse Klaipedasse märtsis.
Järgnevatel päevadel toimub LNG punkerdamine Independence ujuvterminali, edasi liigub gaas Leedu ja Läti torustike kaudu Eestisse.
Foto: Eesti Gaas

„Eesti Gaas valmistus küttehooajaks varakult ja kindlustas klientidele vajaliku gaasivaru. Käesolev tarne aitab meid läbi talvekuude, gaasi jagub kõigile ja ka hind on langenud, kuna talv on seni olnud Euroopas tavatult soe,“ märkis juhatuse esimees Margus Kaasik.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077