Autor: Tõnu Tramm • 15. juuli 2021

Koroona-aasta tõi Balti Logistikale ajaloo suurima kasumi

Balti Logistika teenis 2020. majandusaastal 17,7 miljoni eurose käibe juures üle 800 000 euro kasumit, mis on ettevõttele suurim kasuminumber läbi ajaloo.
Balti Logistika juhatuse liige Magnus Lepasalu võib mulluse majandusaastaga jääda rahule.
Foto: Liis Treimann

Balti Logistika äsja esitatud majandusaasta aruandest selgub, et koroona ei ole ettevõttele negatiivset mõju avaldanud, pigem vastupidi: käive kasvas võrreldes 2019. aastaga ligi 34% ja tegevuskasum pea kaks korda. Tegemist oli ettevõtte 23 aasta pikkuse ajaloo parima majandustulemusega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077