Autor: Tõnu Tramm • 26. aprill 2021

MyDello – logistikute SkyScanner tänasest avalik

Logistikutele suunatud tarnete korraldamise platvormi tutvustab Äripäeva raadio sisuturundussaates ettevõtmise turundus- ja kommunikatsioonijuht Sigrid Ojavee.
Foto: Äripäev
Täna avati laiemale publikule „logistikute SkyScanneriks“ ristitud tarnete korraldamise platvorm MyDello, mis annab ettevõtetele võimalusi liigutada lihtsalt ja mugavalt mistahes saadetisi üle kogu maailma. Mida keskkond endast täpsemalt kujutab, selgitab sisuturundussaates ettevõtmise turundus- ja kommunikatsioonijuht Sigrid Ojavee.

Kogenud logistikute eestvedamisel juba ligi kolm aastat arendatud ja katsetatud tarnete vahendamise logistikaplatvorm MyDello on tänasest kõikidele kasutajatele avatud.

„Tegemist on digitaalse platvormiga, kus iga ettevõte saab korraldada oma logistikatarneid. Kui seni pidid ettevõtete logistikaspetsialistid saatma info iga tarne kohta oma logistikakorraldajale või partnerile e-maili teel ning oodata hinnapakkumist tunde, hullemal juhul päevi, siis MyDello pakub lahenduse enamikele globaalsetele tarnetele hetkega ilma inimese sekkumiseta ja seda juba koos reaalsete hinnapakkumistega,“ selgitas Ojavee.

Kuidas keskkond täpsemalt töötab, millised on selle kasutusvõimalused, mis on selle eelis seniste samalaadsete lahenduste ees, sellest saates lähemalt kuulebki. Saadet juhib Tõnu Tramm.

Kuula MyDello saadet siit:

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077