Autor: Logistikauudised.ee • 12. juuli 2021

Operaili esimene LNG-liinivedur on valmis

Möödunud nädalal käivitati edukalt Operaili Tapa depoos valminud Baltimaade ja lähiregiooni esimene LNG-liinivedur. Esmakäivitusele ning esimestele sõidumeetritele järgneb häälestamis-, testimis- ja sertifitseerimisperiood.
Baltimaade esimese LNG veduri ümberehitustööd kestsid ligi pool aastat.
Foto: Raul Mee, fotograaf

„LNG-liinivedur on üks meie fookusprojekte niigi keskkonnasõbraliku raudteetranspordi veelgi loodussäästlikumaks muutmisel,“ sõnas Operaili juhatuse esimees Raul Toomsalu. „Loodame pärast vajalike testide ning analüüside teostamist näha eeldatud positiivset tulemust heitmete vähendamise osas ning järgmiste sammudena ka teised meie rasked liinivedurid LNG-le üle viia.“

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077