Uudised
Ainult tellijale

Operaili juht: uurime vesinikuveduri ehitamise võimalust

„Minu põhiline mõte on, et äkki saab teha midagi teisiti. Näiteks valmistame ette uuringut, kas meil oleks võimalik ehitada endale Eestis ise vesinikuvedur. Mis on see takistus, miks Eestis ei võiks sõita ringi vesinikurongid? Või vedurid ilma juhita,“ ütleb ASi Operail juht Raul Toomsalu, kes on tänu „raamist väljas“ mõtlemisele suutnud viia riigiettevõtte korralikku kasumisse ning pannud naabrid kadedusest enda järel luurama.

AS Operail juhi Raul Toomsalu mullusel logistika aastakonverentsil.  Foto: Eiko Kink

AS Operail juhi Raul Toomsalu sõnul on nii lätlastel, leedukatel kui ka soomlastel klassikaline vaade, et siin on meie raudteeala ning sealt edasi on juba teised ettevõtted. „Meil vahet pole. Klient on klient ja me peame teda teenindama.“ Sellise suhtumise õigsust kinnitavad nii Operaili korralikud kasuminumbrid kui tõsiasi, et needsamad naabrid käivad juba Eestis luuramas kuidas siinne raudteefirma omi asju ajab, kirjutab Transpordi ja Logistika infoleht vahendades Raul Toomsalu Äripäeva raadiole antud intervjuud.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistika.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150