Autor: Logistikauudised.ee • 4. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Operail alustas esimese LNG-liiniveduri ehitamist

Eestis pea kaheksa kümnendit kestnud pausi järel veduriehitamise taaselustanud Operail juhatas sisse järgmise peatüki Eesti ja Baltimaade raudteesektoris, alustades esimese LNG-liiniveduri ehitustöödega.

General Electric C36 vedur, mis ehitatakse ümber LNG-veduriks.
Autor: Raul Mee, fotograaf

„Vaatame ettevõttena tuleviku suunas ja teame, et suudame oma sammudega vähendada oluliselt transpordivaldkonna keskkonnamõju – olgu selleks kaupade toomine maanteelt raudteele või alternatiivsete energiaallikate kasutuselevõtt kaupade vedamiseks,“ rääkis Operaili juhatuse esimees Raul Toomsalu. „Baltikumi ja lähiregiooni esimese LNG-liiniveduri ehitamine toetab üle-euroopalist suunda rohelisema tuleviku poole alanud märgilisel raudteeaastal.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077