Autor: Logistikauudised.ee • 10. mai 2021

Uued veolepingud viisid GoBusi rekordilisse kasumisse

AS GoBus teenis 2020. aastal 27,2 miljoni euro suuruse käibe juures 1,3 miljonit eurot ärikasumit, mis on viimase kaheksa aasta rekordilised näitajad, selgub ettevõtte äsja esitatud majandusaasta aruandest.
Uued Iveco bussid, mis millega GoBus alustas mullu veebruaris liinivedusid Saaremaal.
Foto: GoBus

Ettevõte tunnistab, et 2020. aastal avaldas koroonaviirusest ja eriolukorrast tingitud käibe langus mõningates ärisuundades ettevõtte majandustegevust tublisti: kaugliinide käive langes 29,12% ja tellimusvedudes suisa 70,25%. Kindlasti mõjutab koroonaviirus ettevõtte tegevust ka 2021. aastal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077