30. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TOP: Riigihankesüsteem veab sõitjateveo sektori alla

Linnaliinibuss.
Foto: Tairo Lutter/Scanpix
Nii Autoettevõtete Liit kui ka Transporditöötajate Ametiühing tõdevad, et aastad 2017 ja 2018 on olnud transpordisektori jaoks keerukad. Märksõnadeks on tihe konkurents, riigihangete alapakkumised, bussijuhtide puudus, sektori madal töötasu ja bussijuhtidega käsunduslepingute sõlmimine.

1. ECOLINES ESTONIA OÜ

2. ALLTOURS OÜ

3. TALLINNA LINNATRANSPORDI AS

4. ESTONIAN LINES OÜ

5. MK AUTOBUSS AS

6. HANSABUSS AS

7. T.A.BUSSID OÜ

8. SEBE AS

9. LUX EXPRESS ESTONIA AS

10. TAISTO BUSSID AS

11. TAPA AUTOBUSSIPARK OÜ

12. TARTALINE OÜ

13. ARILIX OÜ

14. ATKO BUSSILIINID AS

15. TERMAKI AUTOPARGI AS

16. VENDERLOO VEOD OÜ

17. VIIEKSTRA OÜ

18. M.K.REIS-X OÜ

19. PRESTO OÜ

20. TUULIKU REISID OÜ

21. TAISTO LIINID OÜ

22. ATKO LIINID OÜ

23. TEMPTRANS AS

24. EKSPRESS-AUTO L OÜ

25. GOBUS AS

26. TAISTO TRANSPORT AS

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077