Autor: Jaan Martin Raik • 9. märts 2021

Funderbeamis raha kaasanud viimase miili logistikasektori iduettevõtet ähvardab pankrot

Eelmisel nädalal teatas Funderbeami keskkonnas märgitud Citylogistik tegevuse lõpetamisest rahastuse otsalõppemise tõttu, Madis Müüri sõnul oli õhus hoiatusmärke.
Kaader viimase miili logistika ettevõtte tutvustusvideost.
Foto: Citylogistik

Funderbeami keskkonnas märgitud Citylogistiku lõpp tuli investoritele ootamatult ning investorid on kritiseerinud ettevõte suhtlust ja infovahetust Funderbeami foorumis. Veel eelmise aasta lõpus oldi positiivsete sõnumitega ning ei antud märku probleemidest, kirjutab Äripäev.

Ettevõtte selgitus tegevuse lõpetamise kohta oli, et rahastus sai otsa ning ettevõte ei olnud veel kasumlik. Citylogistiku juhtinvestor Thomas Marschall tõi välja, et ettevõte jättis eelmisel aastal arveid maksmata, et pandeemiat üle elada uue rahastuse kaasamiseni kolmandas kvartalis. Ta lisas, et kogunenud võlg tekitas probleeme uute investorite leidmisel ning uut rahastusvooru läbi ei viidud. Juhtinvestori öeldu põhjal teadis ettevõte juba eelmise aasta neljandas kvartalis saabuvast probleemist, kuid investoritele teatati raskustest alles veebruaris Funderbeami foorumis.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077