Autor: Tõnu Tramm • 11. veebruar 2021

Saksa vedajad plaanivad vaidlustada Prantsuse pimenurga kleebiste kohustuse

Saksamaa kaubaveo ja logistika organisatsioon BGL uurib õiguslikke mehhanisme, kuidas vaidlustada Prantsusmaal veokitel pimeala kleebiste kohustus, mille vastu on isegi Prantsusmaa maanteetranspordi assotsiatsioon ise.
Sakslaste hinnangul on kleebised mõttetud ja muudavad veokid sarnasteks tsirkusevagunitega.

Alates selle aasta algusest peavad Prantsusmaal olema kõik üle 3,5-tonnised veoautod ja bussid tähistatud pilkupüüdvate mustade, punaste ja kollaste kleebistega. Kohustus kehtib ka välismaa veokitele, kleebiste puudumise korral ähvardab trahv 135 eurot või enamgi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077