Autor: Logistikauudised.ee • 9. veebruar 2021

Galerii: Škoda avalikustas uute Elroni rongide visuaalid ja tehnilisi detaile

Mullu oktoobris sõlmis AS Eesti Liinirongid (Elron) lepingu Škoda Transportation konsortsiumiga kuue kahesüsteemse elektrirongi tarneks, optsiooniga tellida tulevikus veel kümme täiendavat rongi. Täpsemaid detaile rongide kohta aga toona veel ei avalikustatud.
Foto: marek.fabian

„Mul on hea meel, et oleme oma ökoloogiliste laia korpusega rongidega, mis on tuntud Panteri nime all ja modifitseeritud rööpmelaiusele 1520 mm, olnud taas edukad Balti regioonis. Leping tugineb hiljutisele edule Lätis, kuhu tarnime samuti oma kaasaegseid elektrironge,“ ütles Zdeněk Majer, Škoda Transportation juhatuse liige ja asepresident pressiteate vahendusel. „Kinnitust on leidnud, et äristrateegia keskendumine Baltimaades on osutunud õigeks ja mei näeme selles meie RegioPanterite jaoks suurt perspektiivi.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077