Autor: Äripäev • 29. oktoober 2020

Elron saab 2024. aastaks kuus uut Škoda rongi

Elron ostab Tšehhi ettevõttelt Škoda Vagonka 56 miljoni euroga kuus elektrirongi, millele saab hiljem juurde tellida veel 10. Rongid saabuvad Eestisse 2024. aastal.

Elroni juhatuse esimees Merike Saks sõnas, et Škoda kui hankelepingu võitja toodab esialgu kuus kahesüsteemset elektrirongi, mis tänaste plaanide kohaselt hakkavad sõitma Tallinna-Tartu elektrifitseeritud raudteelõigul, mis valmib detsembriks 2024.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077