Autor: Koit Brinkmann • 30. november 2020

Rajatav biogaasitehas põrkus nii kohalike kui konkurendi vastuseisuga

„Meil ei ole biogaasijaama vastu usaldust ja oleme sellele kategooriliselt vastu. Kardame, et see hakkab haisutama nagu Tallinna prügila," rääkis tehase vastaste nimel Stepan Romanov.
Foto: Äripäev
Keskkonnainvesteeringute Keskuse ning KredExi miljonite toel Maardusse biogaasitehast plaaniva Eesti Keskkonnateenuste kinnitusel on nende biojäätmete käitlemise tehnoloogia haisuvaba, aga õhureostuse käes vaevlevas piirkonnas tekitab projekt suuri kahtlusi ning sellele nõutakse keskkonnamõjude hindamist.

Õli lisab tulle see, et üks hindamise nõudja on konkurent Tallinna prügila, kirjutab Äripäev.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077