Autor: Logistikauudised.ee • 14. september 2020

Operaili juht: „Olime valmis hullemaks“

Rahvusvaheline transpordi- ja logistikaettevõte Operail suutis aasta esimese kuue kuuga kasvatada vagunite renditulusid ning näidata ligi kahe miljoni euro suurust puhaskasumit.
Foto: Romet Liivamägi

Operaili 2020. aasta esimese kuue kuu äritulud oli 31,8 miljonit eurot, mida on 16% vähem kui eelmise aasta samal perioodil, EBITDA oli 6,4 miljonit eurot. Ettevõtte esimese kuue kuu puhaskasumiks kujunes 1,8 miljonit eurot, aasta varem oli see 5,5 miljonit eurot. Suurt kasvu näitas aga Operaili vagunirendiäri – vagunite renditulud olid esimesel poolaastal 7,4 miljonit eurot ehk 22% rohkem kui eelmisel aastal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077