Autor: Logistikauudised.ee • 25. august 2020

Operail kolmekordistab raudteel veetava vilja hulka

Operail plaanib sel aastal suurendada rööbastel liikuva vilja hulka koguni kolm korda. Ka muid kaupu liigub konteinerites raudteel üha enam.
Viljavedu raudteel.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Sel hooajal ostis Operail viljaveoks 75 uut pealt laetavat puistekonteinerit, kasvatades oluliselt raudteel veetava vilja kogust. „Oleme arvestanud, et heas tempos liikudes suudame sel viljahooajal maanteelt raudteele tuua 6 000 veoauto jagu vilja ehk kolm korda rohkem kui eelmisel aastal,“ sõnas Operaili multimodaalsete vedude juht Urmas Peterson.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077