Suur lugu
Ainult tellijale

Raul Toomsalu: meie Soome äri stardib juba suve hakul

Operaili juhatuse esimees Raul Toomsalu ütles logistikauudistele antud intervjuus, et kui koroona poleks vahele tulnud, olnuks Eesti raudteefirma start Soomes juba antud. Õnneks lükkus avapauk edasi vaid mõned kuud.

Soome äri start lükkus edasi vedurite ümberehituse viibimise tõttu, kuna tehas läks karantiini.  Foto: Raul Mee, fotograaf

Operaili juht tunnistas intervjuus, et rootslaste plaanitav konteinerraudteeliin Hiina ja Rootsi vahel on vägagi mõistlik ettevõtmine ja kui see peaks õnnestuma, oleks võidus kõik asjaosalised. Samuti näeb ta perspektiivi raudteeühenduses kahe HHLA sadama, ehk Muuga ja Odessa vahel ning usub, et lõpuks ometi saab startida ka Šeštokai ja Muuga vaheline merevaigurong. Kui need on aga pisut pikema perspektiiviga projektid, siis Soomes äriga alustamine juba homne ning konteinervedude laiendamine Eestis tänane päev.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150