Autor: Logistikauudised.ee • 13. august 2020

Kütusemüüjad lähevad igaüks oma teed

Praeguste kütusejaamade tulevik muutub lähitulevikus kardinaalselt ning võtmesõnaks näib olevat oma kindel turunišš. Kes keskendub biogaasile, kes biodiislile, Circle K on võtnud suuna elektriautode laadimisele.
Norras on Circle K-l juba tanklaid, mis ongi mõeldud ainult elektriautodele. Sama suund on ettevõttel ka Eestis ja mujal Euroopas.
Foto: Circle K

Norra on tõusnud e-mobiilsuse eestvedajaks, kus paari aastaga loodi elektriautodele pea 500 kiirlaadijaga elektriautode laadimisvõrgustik. Ka Circle K Eesti on võtnud eesmärgiks arendada lähiaastatel välja laialdane elektriautode laadimisvõrgustik.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077