Autor: Logistikauudised.ee • 30. juuni 2020

Circle K ja Enefit Volt avasid Harjumaa esimese elektriautode ülikiirlaadija

Circle K ja elektriautode kiirlaadimisvõrgustik Enefit Volt avasid täna Circle K Laagri teenindusjaamas esimese koostöös rajatud ülikiire 150+ kW laadimispunkti. Tegemist on teise ülikiire laadijaga Eestis pärast Alexela märtsis avatud 160 kW laadijat Paia ristis Järvamaal.
Täna avatud Laagri Circle-K kiirlaadimisjaam on ühtlasi esimene ülikiire laadimisvõimalusega jaam Harjumaal.
Foto: Erik Riikoja

„Elektritransport on tõestamas end tuleviku transpordina nii Eestis kui kogu maailmas. Seetõttu soovime Circle K teenindusjaamades arendada välja ka elektriautode kiirlaadimise võrgustiku, soodustamaks elektriautode suuremat kasutuselevõttu,“ selgitas Circle K peadirektor Kai Realo.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077